Sanjo vlieger gevecht - groepsuitje op het strand

Uitgebreide omschrijving

  Ga de strijd in de lucht aan met uw collega’s, vrienden of familie met de Sanjo vlieger. De Sanjo vlieger is een kleine, 1 lijns vlieger waarmee u uw tegenstander probeert uit de lucht te halen. Bij een ‘Sanjo vlieger gevecht’ gaat het er dus om wie zijn of haar vlieger het langst in de lucht kan houden. Doordat u met uw vlieger letterlijk de wind uit de zeilen haalt bij uw tegenstanders kunt u dit spel winnen.

  De workshop start met een korte introductie van onze instructeur en een aantal oefeningen zodat u de Sanjo vlieger leert besturen. Zodra u de vlieger onder de knie heeft kan het gevecht beginnen. De wedstrijden worden zowel individueel als in teamverband gespeeld.

  Prijzen zijn exclusief 21% btw:
  • vanaf 10 personen € 23 p.p.
  • vanaf 20 personen € 18,50 p.p.
  • vanaf 40 personen € 14,00 p.p.
  • vanaf 80 personen € 11,50 p.p.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemeen

Kunstgras Events verzorgt uitdagende activiteiten. Ons aanbod is heel divers op sportief én creatief vlak.
Van discgolf tot zandsculpturen, schilderen in het donker, tot expeditie Robinson!
Kunstgras verzorgt de materialen, de docent en de inhoud van elke activiteit. Van workshop tot geheel verzorgd arrangement voor een hele dag!
Kunstgras is aangesloten bij de Vebon.

Faciliteiten

Kunstgras zorgt voor een juiste voorbereiding en een uitdagend programma. deelnemers worden uitgedaagd om alles op alles te zetten om het beste resultaat te halen, en in ieder geval het meeste plezier!
Er zijn voor alle activiteiten de nodige, veilige, en aantrekkelijke materialen. Mocht de deelnemer gaan graffiti spuiten zorgen we ook voor beschermende kleding en mondkapjes, gaat u raften met koud weer, krijgt de deelnemer een wetsuit en een handdoek.
Stelt de deelnemer bepaalde eisen aan een locatie, dan zoeken we samen naar de geschikte plek.
Op onze eigen locatie staat de gastheer / vrouw klaar met koffie en thee, en ook een hapje of drankje kan geregeld worden. Uiteraard is er een toilet aanwezig, een keuken, maar ook een lekkere buitentafel met banken, zodat er van de zon genoten kan worden.

Ligging

Kunstgras werkt op elke locatie in Nederland. We hebben uitdagende en mooie buitenlocaties waar we vaak zelf al vergunningen voor hebben. Vaak werken we al samen met goede horecagelegenheden op die locatie. Denk aan stranden met strandtenten waar de juiste faciliteiten zijn, gezellige parken midden in de stad, of prachtige watersportgebieden en velden midden in de natuur De klant kan ook zelf een locatie voorstellen.
Ook bij Kunstgras zelf, in Amsterdam West, zijn workshops en buitenactiviteiten mogelijk, door het prachtige inpandige atelier, het aangrenzende evenemententerrein en een knus openluchttheater in de tuin. Veel natuur én veel uitdaging in de buurt.

Omgeving

Ons kantoor, met atelier en buitenfaciliteiten ligt in Amsterdam West, op een cultureel gebied, 1800 roeden genaamd. Een creatieve broedplaats voor kunstenaars, natuurliefhebbers en sportievelingen. In de omgeving hebben we een openluchttheater, een terras met lunchgelegenheid, een restaurant met (evt. overdekt) terras, een evenemententerrein met gras, zitplaatsen en een speeltuin, een outdoorbaan en heel veel weilanden, slootjes en natuur.
verder werken we door heel Nederland, dus verandert de omgeving. We zorgen er altijd voor dat de omgeving past bij de activiteit en de wensen van de klant.